Algemene voorwaarden

1. TOEPASSING

Deze Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en verkooptransacties via de website www.mbroidery.be. De website is eigendom van Mbroidery.be lid van Gentrepreneur Company cvba so. Hoogpoort 15, 9000 GENT. BTW nummer: BE0633.692.189

Door een bestelling te plaatsen bij www.mbroidery.be aanvaardt u deze verkoopvoorwaarden volledig en zonder voorbehoud. De verkoper behoudt zich het recht voor de verkoopvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. Eventuele wijzigingen in de verkoopvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na de datum van wijziging worden geplaatst.

2. PRIJZEN

Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. Eventuele kortingen en acties zijn niet recupereerbaar op andere momenten.

3. HERROEPINGSRECHT

Mbroidery biedt unieke, gepersonaliseerde items aan. Hierdoor kunnen gepersonaliseerde bestellingen niet geretourneerd worden. Het kan altijd zijn dat je bestelling beschadigd of verkeerd geleverd wordt. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen binnen de 7 kalenderdagen. Samen zoeken we naar een geschikte oplossing. Mbroidery betaald geen bedragen terug i.v.m. fabrieksfouten en beschadiging bij levering.

Aangekochte artikelen kunnen niet geruild worden.

4. ANNULEREN

Annuleren van een bestelling is mogelijk binnen de 24uur. Er wordt altijd een administratiekost van 25 euro aangerekend. Verzendkosten kunnen niet terugbetaald worden. 

Groepsbestellingen: er wordt altijd eerst een offerte etc. doorgestuurd naar de klant. Bij akkoord wordt er een factuur opgesteld en doorgestuurd. Na het verzenden van de factuur is er geen mogelijkheid meer tot annuleren. Indien de groep toch wilt annuleren zal er 15-30% van het bedrag aangerekend worden. 

 5. VERZENDING

Mbroidery verzendt naar België en Nederland.

- Belgie: Bpost 5.5 euro. Vanaf 150 euro vervallen de verzendingskosten in België.

- Nederland: PostNL 7,50 euro. Vanaf 150 euro vervallen de verzendingskosten in Nederland.

Mbroidery kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending. Bij eventuele schade, diefstal of verlies zal Mbroidery samen met de klant een claim indienen bij de desbetreffende koerier voor vergoeding.

6. LEVERING

Mbroidery tracht de levering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Echter zijn we niet verantwoordelijk voor foutief doorgegeven leveringsadressen waardoor er extra kosten aangerekend kunnen worden.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als indicatie meegegeven. Vertragingen in levering kunnen geen aanleiding geven tot het annuleren van een bestelling.

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking. De klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst. Indien je schade vaststelt, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen door een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren.

7. BETALING

Mbroidery heeft gekozen om de klant verschillende betaalmogelijkheden aan te bieden. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Bancontact, Maestro, Mastercard en Paypal.

Foutieve facturen dienen door de klant direct gemeld te worden, zodat we deze direct kunnen corrigeren.

8. PRODUCTINFORMATIE

Wij hebben bij de producten een omschrijving geplaats en voorzien van foto's. Kleuren op de foto's kunnen afwijken van de echte kleuren door de instellingen en kwaliteit van het licht.

Indien je verdere info wenst, kan je ons altijd contacteren voor meer informatie op mbroidery.be@gmail.com

Geen enkel gegeven of foto van onze site mag gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

9. ONTWERPEN

Geüploade documenten en foto's worden 3 maand bewaard. Ontwerpen aangeleverd door Mbroidery zijn eigendom van Mbroidery en mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder overleg. Indien er misbruik gemaakt word van aangeleverde ontwerpen zal de klant een vergoeding tussen de 100 - 500 euro moeten betalen. 

10. KLACHTEN

Mbroidery controleert de producten op eventuele fouten en gebreken. Voor eventuele fouten en gebreken aan de producten zijn wij niet verantwoordelijk. Gelieve ons wel op de hoogte te stellen van eventuele fouten en gebreken zodat we extra controles kunnen uitvoeren en de fabrikant kunnen contacteren. Mbroidery probeert echter klachten te voorkomen en indien ze er zijn op te lossen.

11. GARANTIE

Wij volgende de wettelijke bepalingen. Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan binnen de 7 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen.
De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het gefactureerde/betaalde bedrag aan de koper.

12. PRIVACY

Zie privacybeleid

 13. TOEPASSELIJK RECHT

Het Belgisch recht is van toepassing.